عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر تهران با حضور در جلسه معاونان موسسه قرآن و عترت بیت الامیر به ظرفیت های فرهنگی و تاریخی شهرری اشاره کرد و گفت: یکی از ظرفیت های خوب شهرری در زمینه گردشگری است؛ به گونه ای که می توان توسعه پایدار، اشتغال پایدار و اقتصاد پایدار را ایجاد کرد و حتی با صنعت گردشگری ری می توان به اقتصاد تهران کمک کرد ولی همیشه این موضوع مغفول مانده و تقریبا در دولت های قبلی و پنج دوره شورای شهر کمتر به این موضوع پرداخته شده است.
وی افزود: به آقای زاکانی شهردار تهران گفتم نیازی نیست مشکلات پهلوی اول و دوم را به یکباره در طول چهار سال در ری حل کنید ولی درخواست داریم با یک نگاه ویژه ای چند کار اساسی انجام دهید که یکی از این موارد موضوع گردشگری بود.


عضو شورای شهر تهران با اشاره به گردشگری مذهبی در شهرری اضافه کرد: بیش از 9 میلیون زائر در طول سال و شاید بیش از ده ها هزار زائر روزهای پنجشنبه برای رفتن به بهشت زهرا (س) از ری عبور می کنند ولی ما به راحتی از کنار این ظرفیت ها می گذریم در حالی که این ظرفیت ها می تواند یک فرصت برای ری باشد و می توان زیرساخت های آن را انجام داد و به پیشرفت ری کمک کرد.
وی با اشاره به تغییر نام تهران گفت: نام تهران بر اساس شورای اسلامی شهر تهران از سال 96 به نام تهران، ری و تجریش تغییر کرد ولی کمتر دیده شده که از آن استفاده کنند ولی من همواره خودم را مقید می دانم که در همه موضوعات به آن اشاره کنم.

(موسسه بیت الامیر الگویی موفق برای مشارکت دادن مردم است)
شربیانی پس از شنیدن گزارش عملکرد فعالیت های موسسه قرآن و عترت بیت الامیر گفت: من در گذشته با فعالیت های موسسه بیت الامیر آشنا بودم ولی نمی دانستم فعالیت های این موسسه تا این اندازه گسترده باشد.
وی از بیت الامیر به عنوان یک مدل موفق برای مشارکت دادن مردم در فعالیت های قرآنی یاد کرد و گفت: فعالیت های این موسسه در شهرری می تواند الگویی برای شهر تهران و سایر شهرها باشد. بیت الامیر کار مردمی را نظام مند کرده که قابل تقدیر است و می تواند به عنوان یک الگو در رسانه ها و به ویژه صدا و سیما معرفی شود.
شربیانی با تقدیر از فعالیت های مدیر موسسه بیت الامیر گفت: باید در معرفی فعالیت ها و به ویژه نظم و سازمانی که مدیر موسسه ایجاد کرده و یک ساختار و سازمان منسجمی را برای حرکت مردمی ایجاد کرده، تلاش شود. چون مشابه چنین فعالیت هایی در جای دیگری ندیده بودم
این عضو شورای اسلامی شهر تهران افزود: فعالیت های گسترده بیت الامیر با توجه به چنین فضای کوچکی قابل مقایسه با برخی از موسسات نیست که با وجود فضای بسیار و ساختمان های بزرگ، عملکرد ضعیفی دارند. البته خروجی موسسه بیت الامیر به دلیل زلال بودن افکار مسئولان و اعضای این موسسه است که صادقانه و بی منت و مزد به صورت مردمی و خالصانه اداره می شود.
وی اضافه کرد: در همه موارد مرا به عنوان یک عضو کوچک شورای شهر تهران، ری و تجریش در کنار موسسه بیت الامیر بدانید.

محمدناصر حسینی علایی مدیر موسسه قرآن و عترت بیت الامیر ضمن ارائه گزارشی از عملکرد بخش های مختلف این موسسه گفت: بیش از150 نفر از اعضای این موسسه به عنوان خادم الامیر در قسمت های مختلف این موسسه فعالیت می کنند.

 

8
7
4
3
2
8 7 4 3 2


شبکه های اجتماعی

بازدید کنندگان

ما 8 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم